Dorost – SK Černovice 7:5 (3:2)

V letošním ročníku soutěže 2020/2021 má Černčický SK opět dorost, byť spojený s FK Dobroměřice.V tomto dorosteneckém týmu, který čítá cca 20 hráčů, působí hned několik našich hráčů (Ivan, Paleček, Janovský, Hrnčíř, Csonka) a trenérské trio:Radosta, Hrnčíř, Kvapil, který zároveň působí i u st.žáků FK Dobroměřice.

K prvnímu utkání jsme zajížděli do Kopist, kde jsme remizovali 2:2 (1:0), (Rauer,Nový) a na pokutové kopy zvítězily 4:3. Na zápase bylo vidět, že se hrálo po dlouhé koronavirové přestávce.

Tento víkend jsme na hřišti v Dobroměřicích změřili své síly s SK Černovice.Ty měly první kolo volno.

Začátek zápasu se nám vůbec nepovedl a ve 20.minutě jsme prohrávali 0:2.Od této doby naši hráči převzali iniciativu, začali důrazně napadat a to vyústilo ve 3 slepené branky během 12 minut.

Poločasový výsledek byl 3:2.

Po přestávce se hrál velmi pohledný fotbal z obou stran a začaly padat i branky. V polovině 2. poločasu jsme převzali otěže zápasu a dominovaly na hřišti.

Výsledek 7:5 je sice hokejový, ale 3 body zůstaly doma.

Sestava společného týmu:

Šíšo, Hrnčíř, Holý, Helcl, Paleček, Nový, Lišťanský, Csonka, Rauer, Janovský, Adi (Plaček, Ivan, Richter, Štekl, Termer)

Branky: 4x Adi, Plaček, Rauer, Janovský

Příští týden zajíždíme v sobotu 19.9. na horkou půdu Krásného Dvora a následující týden v sobotu 26.9. na hřišti SK Černčice přivítáme od 10.00 hod dorostence SK Havran Kryry. Tak se těšíme na bouřlivou atmosféru této černčické arény.

(komentář Vlastimil Hrnčíř)

%d blogerům se to líbí: