SK Junior Teplice – DOROST 4:2 (1:2)

SK Junior Teplice 4:2 DOROST

Dnešní zápas měl pískat rozhodčí ročníku 1947,z čehož jsme měli strach. Strach byl ale zbytečný, protože rozhodčí nedorazil vůbec. Píšťalky se tedy chopil trenér domácích, který předvedl komedii hodnou Oscara.

Od začátku jsme byli jasně lepším týmem, což brankou stvrdil Líšťanský. Poté naše převaha pokračovala a náskok zvýšil Nový, kdy dorážel střelu Čimpery. Vedení 2:0 ale soupeř neunesl a začal faulovat, strkat a i slovně urážet naše hráče, což kolega rozhodčí samozřejmě přehlížel. Soupeř hrozil dlouhýma míčema za obranu, tam to ale jistil brankář Paleček. Po jedné takové přihrávce se ale soupeř dostal do šance, ještě před vápnem ale protihráče zfauloval Štekl. Kolega rozhodčí samozřejmě pískl penaltu. Paleček penaltu s přehledem chytl. Soupeř už nevěděl jak na nás, a tak kolega rozhodčí vymyslel nepřímý kop jen kousek před naším malým vápnem. U tohoto nepřímého kopu ještě stihl rozdat asi 3 žluté karty naším hráčům a vzdálenostně je poslal skoro až mimo hřiště. V ten moment jsme my trenéři měli vstoupit na hřiště a přerušit zápas, protože tohle byla čistá komedie.

Poločas skončil 1:2 pro naše hráče. Druhý poločas šel pískat nějaká jiný trenér z jejich mužstva, který ale trénuje jinou věkovou kategorii. Na začátku druhé půle jsme hráli organizovaně, pak ale okolo 60. minuty soupeř 2x utekl po pravé lajně z čehož 2x skóroval a otočil výsledek. Aby toho nebylo málo tak v 85. minutě si rozhodčí vymyslel další penaltu za faul, který nikdo neviděl. Jejich trenér to okomentoval slovy „náš hráč brečí  tak to asi musel být faul“. Otočit už se nám bohužel nepodařilo, ale na naše kluky jsme právem hrdí! Všichni odmakali celý zápas a chtěli to vyhrát, ale každý den to prostě nejde.
Bohužel zápas o první místo se spíše stal komedií ze strany domácích, jak ze strany hráčů tak hlavně ze strany trenéra Havlíka, který pískal první poločas. Takové chování do fotbalu nepatří a už vůbec ne do mládežnických kategorií
Sestava: Paleček (B) – Štekl, Hrnčíř, Holý, Holienka – Slivkanič, Nový, Holub, Cimrman – Líšťanský, Čimpera
Náhradníci : Rauer, Plaček, Balon
%d blogerům se to líbí: