Dorost -Štětí 10:1 (4:1)

V předposledním kole Krajské soutěže náš dorost přivítal na domácí půdě v Dobroměřicích tým Štětí. Trenérský tým už věděl, že zisk 3 bodů nám zaručuje vítězství celé soutěže, jelikož s druhým celkem soutěže – TJ Sokol Košťany, máme lepší vzájemné zápasy. Nicméně hráči tuto informaci nedostali, aby se vyvarovali psychickému tlaku.
Soupeř přijel oslaben a jen v 11 lidech, takže bez možnosti střídání, což nám hrálo do karet a postupem času byly fyzické síly víc a víc na naší straně.Už od začátku utkání jsme na hřišti jasně dominovali a po 10 minutách hrací doby už mohlo být rozhodnuto 4 gólovým rozdílem. Bohužel jsme ale tyto 100% šance neproměňovali až do nástupu Lukáše Rauera, který měl střelecký den a hned v prvním poločase stihl vstřelit hattrick. Společně s jedním gólem Máry Štekla přímo z rohu, byl poločasový stav 4:1 pro domácí, kdy jsme inkasovali těsně minutu před koncem první půle.
O poločas jsme hlavně dbali na psychiku hráčů, aby nás inkasovaný gól nerozhodil a hráli jsme v klidu, což se také stalo. Poločas jsme začali vysokým pressingem a odměnou byl rychlý gól po střele Jakuba Čimpery. To nás uklidnilo a zbytek zápasu už byla jen dohrávka, kde kluci chtěli dát soupeři desítku. Zbylé góly vstřelil 2x Líšťanský, 1x Hrnčíř, Štekl & Holub. Výsledné skóre je tedy 10:1 pro naše borce.
Toto vítězství nám zaručilo prvenství v Krajské soutěži dorostu, které jsme ihned po odpískání závěrečného hvizdu řádně oslavili s mistrovskýma tričkama, oslavnými tanečky, pokřiky a občerstvením. Pořádná oslava tohoto úspěchu ale bude až 24.6., kdy proběhne rozlučka se sezónou.
SESTAVA: Paleček (B) – Štekl, Hrnčíř (C), Švec, Holý – Slivkanič, Kamír, Nový, Csonka – Líšťanský, Čimpera.
Lavička: Hes, Hes, Rauer, Balon, Holub, Plaček.
Hráčem zápasu byl zvolen Lukáš Rauer!
%d blogerům se to líbí: